07.6.2024

Web development

Hrvatski taekwondo savez dobio novi digitalni identitet

Leon Ferić

Web dizajner

U današnje digitalno doba, kvalitetna web stranica predstavlja ključan alat za svaki sportski savez. Upravo iz tog razloga, jt digital je s ponosom prihvatio izazov izrade web stranice za Hrvatski taekwondo savez, s ciljem unapređenja njihove digitalne prisutnosti.

Vizija i ciljevi

Projekt izrade web stranice za Hrvatski Taekwondo Savez imao je nekoliko ključnih ciljeva:

  • Poboljšanje online prisustva: Kreiranjem moderne i vizualno atraktivne web stranice, cilj je bio osigurati da Savez bude lako prepoznatljiv i pristupačan svim korisnicima.
  • Intuitivnost i informativnost: Stranica je dizajnirana da bude intuitivna za korištenje, pružajući korisnicima jednostavan pristup svim potrebnim informacijama o Savezu, natjecanjima, rezultatima i novostima.
  • Pristupačnost na svim uređajima: Posebna pažnja posvećena je tome da web stranica bude responzivna i funkcionalna na svim uređajima, bilo da se radi o računalima, tabletima ili mobilnim telefonima.

Proces izrade

Izrada ove web stranice bila je rezultat bliske suradnje između jt digitala i Hrvatskog taekwondo saveza. Proces je uključivao:

  • Analizu i planiranje: Detaljna analiza potreba Saveza i planiranje strukture web stranice.
  • Dizajn i razvoj: Kreiranje dizajna koji reflektira dinamičnost taekwondoa, uz tehnički razvoj koji osigurava stabilnost i brzinu stranice.
  • Testiranje i implementacija: Temeljito testiranje funkcionalnosti i korisničkog iskustva prije službenog lansiranja stranice.

Zahvala i Suradnja

Ovim putem želimo se zahvaliti Hrvatskom taekwondo savezu na ukazanom povjerenju i sjajnoj suradnji tijekom cijelog projekta. Zajedničkim radom, uspjeli smo stvoriti digitalnu prezentaciju koja će služiti kao vrijedna platforma za promociju taekwondoa u Hrvatskoj.

Pozivamo vas da posjetite novu web stranicu Hrvatskog taekwondo saveza i uvjerite se u rezultate našeg rada. Vaše povratne informacije su nam izuzetno važne, stoga vas potičemo da podijelite svoje dojmove i sugestije.