05.7.2024

Marketing

Kako smo povećali promet Ruthless-a uz Google Ads i Meta oglašavanje

Tino Kožul

Voditelj projekata

Ruthless, renomirani hrvatski brend poznat po svojoj vrhunskoj kvaliteti i jedinstvenom dizajnu, ostvario je izvanredne rezultate u periodu od tri mjeseca zahvaljujući suradnji s jt digital-om. Naša agencija specijalizirana je za digitalni marketing, a za Ruthless smo razvili strategiju koja je rezultirala prometom unutar tri mjeseca od 47.515,76 €.

Strategija Google Ads kampanje

Uz pažljivo osmišljenu strategiju, investirali smo (period od 3 mjeseca) 2.351,05 € u Google Ads kampanje. Kroz detaljno istraživanje ključnih riječi i ciljano oglašavanje, uspjeli smo doseći relevantnu publiku koja je bila zainteresirana za proizvode Ruthless-a. Rezultat je bio značajan porast prometa na web stranici i visoka stopa konverzije.

Ključne taktike:

  • Analiza ključnih riječi: Pronašli smo najrelevantnije ključne riječi koje su ciljali specifične interese i potrebe potencijalnih kupaca.
  • Optimizacija oglasa: Kreirali smo privlačne i informativne oglase koji su poticali korisnike na klik i daljnju interakciju.
  • Testiranje: Testirali smo različite varijante oglasa kako bismo identificirali najbolje performanse i optimizirali kampanje u realnom vremenu.

Strategija Meta Ads kampanje

Za Meta Ads kampanje smo investirali 3.125,10 €. Cilj je bio povećati svijest o brendu i angažirati širu publiku putem privlačnih vizualnih i video oglasa. Fokusirali smo se na izgradnju snažnog odnosa s publikom kroz kreativne i personalizirane pristupe.

Ključne taktike:

  • Segmentacija publike: Precizno smo segmentirali publiku prema interesima, demografskim podacima i ponašanju kako bismo osigurali relevantnost oglasa.
  • Kreativni sadržaj: Razvili smo vizualno privlačne oglase s jasnim pozivima na akciju, koristeći visokokvalitetne slike i video materijale.
  • Retargeting: Implementirali smo strategije retargetinga za korisnike koji su već pokazali interes za proizvode Ruthless-a, što je rezultiralo povećanom lojalnošću i ponovljenim kupnjama.

Rezultati

Kombinacijom ovih strategija, Ruthless je postigao impresivne rezultate. Promet od 47.515,76 € u samo tri mjeseca dokaz je da su ciljane kampanje i optimizacija ključ uspjeha u digitalnom marketingu. Naša stručnost u korištenju Google i Meta platformi omogućila je Ruthless-u ne samo povećanje prometa, već i izgradnju snažnijeg brenda i odnosa s kupcima.

jt digital je ponosan na postignute rezultate i raduje se budućim izazovima i prilikama za suradnju. Naša misija je pomoći klijentima u postizanju njihovih poslovnih ciljeva kroz inovativne marketinške strategije i preciznu provedbu. Ako želite istražiti mogućnosti suradnje i saznati kako možemo doprinijeti vašem poslovnom uspjehu, slobodno nas kontaktirajte.

Za više informacija o Ruthless-u, posjetite Ruthless.hr.