15.2.2024

Web development

Kreiranje digitalnog iskustva za Barbieri’s: Kako smo oživjeli brend online.

Tino Kožul

Voditelj projekata

U jt digital-u, uvijek težimo izvrsnosti u svakom projektu koji preuzmemo. Naša nedavna suradnja s Barbieri’s-om, poznatim zagrebačkim barom i restoranom, odličan je primjer kako tehnologija i kreativnost mogu raditi ruku pod ruku kako bi se stvorilo izuzetno korisničko iskustvo. U ovom blogu, uzbuđeni smo što ćemo s vama podijeliti priču o stvaranju Barbierisove nove web stranice.

Razumijevanje potreba klijenta

Prvi korak u našem procesu bio je dubinsko razumijevanje klijentovih potreba i ciljeva. Kroz niz sastanaka, identificirali smo ključne elemente koji su bili potrebni kako bi se web stranica istaknula – od vizualno privlačnog dizajna do intuitivne navigacije koja korisnicima omogućava lagan pristup informacijama o njihovim uslugama.

Izazovi i rješenja

Jedan od glavnih izazova bio je kako najbolje predstaviti široki spektar usluga klijenta na organiziran i atraktivan način. Odlučili smo implementirati dinamičan i responzivan dizajn, koji se prilagođava svim uređajima, pružajući posjetiteljima besprijekorno iskustvo bez obzira na to kako pristupaju stranici.

Integracija napredne galerije slika omogućila je da se vizualno prikažu usluge i prostori koje Barbieri’s nudi, dok je optimizacija za tražilice (SEO) osigurala da nova web stranica postigne bolju vidljivost i privuče više potencijalnih klijenata.

Uspostava digitalne prisutnosti

Svjesni smo koliko je važno imati snažnu digitalnu prisutnost u današnjem digitalnom dobu. Zato smo se usredotočili na stvaranje web stranice koja ne samo da izgleda dobro i lako se navigira, već i odražava klijentovu strast i predanost pružanju izvanrednih ugostiteljskih usluga.

Zaključak

Projekt Barbieris bio je inspirativan put za naš tim, koji je još jednom dokazao moć suradnje, inovacije i predanosti izvrsnosti. Ponosni smo što smo bili dio ovog projekta i veselimo se što ćemo vidjeti kako Barbieris raste i razvija se s novom web stranicom.

Posjetite barbieris.hr kako biste vidjeli naš rad u akciji i kontaktirajte nas na ako želite saznati kako možemo pomoći vašem poslovanju da uspije u digitalnom svijetu.