Stvaramo Vaš digitalni
identitet

Upoznajte  JT Digital tim, Vašeg pouzdanog partnera za kreiranje jedinstvenog branda!

Marketing

Otkrijte moć oglašavanja na Facebooku, Googleu i Instagramu i dosegnite neograničene mogućnosti za rast Vašeg poslovanja!

Izrada web stranica

Izrada responzivnih i funkcionalnih web stranica prilagođenih svim standardima na modernom digitalnom tržištu.

Savjetovanje

Google, Instagram, Facebook ili sve tri opcije? Osmišljavanje strategije, kalkuliranje rizika i budžetiranje.

Neka brojke govore
umjesto nas

Mi vam nudimo verificirane dokaze o našoj autentičnosti i uspješnosti. Pustite da brojke govore same za sebe i uvjerite se u našu kvalitetu.

70+
Završenih
projekata
50+
Zadovoljnih klijenata
4
Člana tima
70+
Završenih projekata
50+
Zadovoljnih klijenata
4
Člana tima

Što klijenti kažu o nama?

“Iskustvo sa JTD obrtom je više nego pozitivno. Od samog početka, prvog kontakta, svi uključeni u proces izrade naše web stranice bili su ljubazni, stručni, pažljivo su slušali naše želje, a potom napravili najbolju verziju naših želja. Ton i način komunikacije bio je primjeren. Vrijeme potreno za odraditi zadane ciljeve bilo je u rokovima te bih svakako preporučio suradnju.”
Matija Ferenčak
Agro Cereal
“Tvrtku mogu opisati kao vrlo korektnu koja poštuje dogovorene rokove i vrlo profesionalno obavljaju svoj posao. Isto tako imali su razumijevanja da se radi o malom obiteljskom gospodarstvu sa manjim prihodom prilikom naplate svojih usluga.”
Tomislav Šaravanja
OPG Pčelarstvo Šaravanja
“Odlično iskustvo s tvrtkom JTD, profesionalnost na vrhunskoj razini, samom realizacijom smo prezadovoljni. Suradnju ocjenjujemo izvrsnom.”
Krunoslav Tomić
Mystical Travel

Naš tim

Naš tim čine vrhunski mladi stručnjaci koji su strastveni u svom radu, donoseći svježe ideje i kreativne pristupe u svaki projekt. Spremni su odgovoriti na Vaše potrebe i pružiti podršku klijentima kada god je to potrebno, uvijek s osmijehom i profesionalizmom. Njihova predanost i dostupnost jamče da ćete dobiti vrhunsku uslugu i podršku tijekom cijelog procesa suradnje s nama.

Kreirajmo vrhunski
proizvod zajedno!

Naša stručnost i Vaša vizija stvaraju vrhunski proizvod.